Frajsták Fanni

Frajsták Fanni Barbara vagyok. Csoportos és személyi edző, továbbá étrendeket is írok. Jelenleg a Budapesti Fitness Akademia tanulója vagyok. Eddigi tanulmányaim: Testnevelés Egyetem, Fitness Akadémia Budapest.

Az aktív mozgás lételemem volt és lesz is, itt vagyok önmagam!

A sport végig kísérte eddigi életemet, a békéscsabai előre tornászcsapatának tagjaként, atlétaként, (megyei és országos magasugró versenyeken vettem reszt), az edzőtermek lelkes látogatójaként, emellett színpadi táncosként is.

Egy pici lány anyukája vagyok, én is, mint sok más édesanya (,aki már megtapasztalta az élet egyik legcsodásabb dolgát, a terhességet és a szülést) megküzdöttem a plusz kilókkal, a testemmel, az önképemmel, az állóképességemmel.

Ha alakulni, formásodni, fogyni szeretnél, keress fel bizalommal! Küldetésemnek érzem, hogy 110%-ban melletted álljak és segítselek! Mind edzésben, mind, ha szükséged van diétában is! Tudom mi a kitartás! Terhesen 101 kg voltam, négy hónap alatt megfelelő diétával és testmozgással leadtam közel 40 kg-ot! – Nem „önsanyargató” diétával és kifullasztó mozgással, – hanem változatos, finom étkezesekkel (adag és alapanyag megfelelő összeállításával), heti 2-3 kemény, de jóleső edzéssel!

Ha szeretnél kimozdulni a mindennapokból és picit kiszakadni a napi monotonitásból, szeretnéd kiadni magadból a feszültséget, vagy csak szimplán egy más közegre, segítő társaságra vágysz, ahol jó a hangulat, ahol motiváltnak, akkor várlak a Személyi edzéseimre vagy a tetszés szerinti csoportos edzéseimre!

Legjobb képességeim szerint fogom végig kísérni fejlődésedet, hogy elérjük a kitűzött célodat!  Meg fogjuk valósítani együtt! „Álom alakod” nem akkor lesz, ha álmodozol róla, hanem, akkor, ha teszel is érte! Légy büszke ÖNMAGADRA!

 

Edzéseim: