Cross Training (green, blue, red)

A CT arra törekszik, hogy minél jobban egyesítse a kardió és az erőedzés jellegzetességeit, így kialakítva a legjobb erő-állóképességet az egyén számára. A rendszer 10 fizikai képesség fejlesztését célozza meg: erő, hajlékonyság, gyorsaság, teljesítmény, koordináció, agilitás, keringés-légzés, állóképesség, egyensúlyérzék, pontosság, kitartás.

Jellemzően saját testünk súlyát használjuk ellenállásként az órákon, de nem ritka, hogy TRX kötelet, kisebb súlyt vagy más egyéb eszközt is felhasználunk a gyakorlatok során.

Nem titkolt célunk, hogy abban a 30-60 percben, amit bent töltesz a teremben, addig a komfortzónádat kint hagyd az öltözőben. Bár emellett tudjuk azt is, hogy sokan vagytok, akik szeretnétek a csoportos óráinkra eljönni, de még nem rendelkeztek azokkal az alapismeretekkel vagy kondícióval, hogy bátran be is jelentkezzetek! Ezért számotokra indítjuk a CT GREEN órát, ahol elsősorban a gyakorlatok megismerése és elsajátítása a cél. A már rutinosabb és edzettebb vendégeinknek pedig a CT BLUE és CT RED órákat javasoljuk, ahol képességeiknek megfelelő terhelésben lesz részük.