NŐNAPI KIHÍVÁS

ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKKEL

Mindegy, hogy fiatal vagy, középkorú, idős, diák, egyedülálló, kisbabás anyuka, nagymama, molett vagy sportszerető, egy közös Bennünk, NŐK vagyunk!

Tudjuk, hogy minden nőnek fontos, hogy jól érezze magát a bőrében! Ezért szeretettel várunk a 4 hetes NŐNAPI KIHÍVÁSUNKRA a Center Fitness-ben!


 

A program 2020. március 16-án indul és április 10-én ér véget. A programra nők jelentkezését várjuk! Te magad jelölöd meg a jelentkezéskor, hogy melyik kategóriában kívánsz nevezni.

A kihívásban résztvevők között 3 kategóriában lesz díjazás:

1.  A legtöbbet fogyó (kilogrammban),
2.  A legaktívabb sportoló,
3.  A legtöbbet posztoló.

A díjak az alábbiak:

1.  Az első kategória győztese 1 havi teljes étkezést (hétvégéket kivéve) nyer, amit az Anyukám Konyhája biztosít neki!
2.  A második kategória győztese a Meszlényi Autó Kft. által felajánlott Renault Zoe elektromos autóját kapja meg tesztvezetésre 300 km-rel feltöltve, egész hétvégére!
3.  A harmadik kategória győztese pedig egy személyre szabott életmód és étkezési tanácsadást nyer.

Mit nyújt Számodra a program?

A Program során, a Center Fitness-ben igénybe vehető, általad szabadon választott csoportos edzésen kell részt venned heti háromszor, négy héten keresztül. A Programban résztvevőknek Facebook zárt csoportot hozunk létre, amelyben dokumentáljuk az eredményeket (fotó), illetve mintaétrendeket, diétás ételötleteket osztunk meg egymással. Megköszönjük, ha a résztvevők lájkolják, illetve megosztják a támogatóink Facebook oldalát.

Jelentkezz elérhetőségeink egyikén vagy személyesen!

Telefonszám: +36 70 392 8500

E-mail cím: centerfitnessbcs@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2020.03.15. (vasárnap éjfél)

Partnereink